Boztepe İlkokulu
Boztepe Mah. Boztepe Küme Evleri No 32/A Sarıçam/Adana

VİZYON

Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.

MİSYON

Okulumuzun neden varız? Sorularının cevabıdır. 1. Bütün öğrencilerimizin toplumda en iyi yerlere gelebilmelerini sağlamak, 2. Onlara sosyal hayatta en iyi davranışları kazandırmak, 3. Milli ve insani değerlerin tamamını kazandırmak, 4. 21. yüzyılın tarihinde dünyanın en karakterli, hoşgörülü, paylaşımcı insanlarını yetiştirmek.

08.30-14.10

Klima-Elektrikli Isıtıcı

Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İlçe Merkezine 30 km ve İl Merkezine 50 kmdir. Buruk Mezarlığına 25 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Boztepe Mahallesine; Mustafalar Mahallesini geçtikten sonra Karlık yol kavşağından dönülerek ulaşılmaktadır. Mahalle Adana Kozan Yoluna yaklaşık 12 km mesafededir.