KADROMUZ

Hakan ÖZTÜRKOĞLU - Okul Müdürü

17.10.1987 yılında Adana´nın Kozan İlçesinde doğdum. İlk öğrenim hayatıma Güneri Köyü İlkokulunda başlayıp Meryem Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulunda tamamladım. Lise hayatıma 2001 yılında Akif Palalı Lisesinde başlayıp Kozanoğlu Lions Lisesinde tamamladım. 2005 yılında ise Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanarak 2009 yılında  da aynı üniversiteden mezun oldum. Yüksek lisans eğitimimi ise; Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi´nde İşletme alanında 2022 yılında tamamladım.

Öğretmenlik hayatıma 2010 yılının Eylül ayında Erzurum ili Karayazı İlçesi Ağaçlı İsa Arman İlköğretim Okulunda sözleşmeli öğretmen olarak başladım. Yine aynı yılın aralık ayında ise Adana İli Kozan İlçesi Doğanalanı İlköğretim Okuluna kadrolu öğretmen olarak atandım ve burada yaklaşık dört buçuk yıl müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptım. 2011-2012 yıllarında Siirt ili Baykan ilçesinde asker öğretmen olarak vatani görevimi yerine getirdim. 2015 yılında Aladağ Akören İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başlayarak burada bir buçuk yıl görev yaptıktan sonra 2016 yılının Ekim ayında Ceyhan ilçesi Gümürdülü İlkokuluna müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. Burada norm kadro fazlası yönetici olmam sebebiyle; Ceyhan 100. Yıl Sarısakal İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atandım. 2019 yılında yapılan EKYS sonucuna göre 2019 yılı Eylül ayında Sarıçam Boztepe İlkokuluna müdür olarak görevlendirildim. 30.09.2019 tarihinde buradaki görevime başladım ve halen görevimi devam ettirmekteyim.

E-Posta